У Росії стався інцидент зі стріляниною в кафе. Подія була зафіксована в Чечні, в селі Ачхой-Мартан. Повідомляється, що стрілянину затіяли силовики – співробітники місцевого ОМОНу, пише ВГОЛОС.

Відомо, що в кафе "Смайл" увійшли двоє нетверезих омонівців в почали скандалити між собою. Власник кафе спробував заспокоїти чоловіків, але конфлікт залагодити не вдалося.

Після того як діалог з Омонівцями не склався, чоловік зателефонував своєму знайомому з силових структур. У кафе приїхали троє співробітників СОБРа, але і вони не змогли втихомирити буйних омонівців словами.

Конфлікт переріс у різанину та перестрілку.
Повідомляється, що за підсумком інциденту є двоє вбитих. Один-співробітник СОБРа, а інший – простий відвідувач кафе. Скільки постраждало людей в цілому, на даний момент, невідомо.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що у Києві неадекват з ножем напав на волонтера однієї з партій.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У Києві в середу, 14 жовтня, чоловік з ножем напав на хлопця, який роздавав листівки від однієї з партій, що балотуються на місцевих виборах. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

"Сьогодні, в Солом'янському районі Києва озброєний чоловік поранив ножем волонтера партії "УДАР" - молодого хлопця Станіслава, який роздавав на вулиці газету. Хлопець, учасник АТО / ООС, в критичному стані знаходиться в реанімації однієї зі столичних лікарень", - повідомили в співтоваристві.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що Запорожець опинився на нарах через любов до гучної музики. Він також погрожував вигнати матір з дому.

Також портал Знай.ua писав, що школяр влаштував п'яний дебош посеред Дніпра-катався "під мухою" з пістолетом в руках. У Дніпрі п'яний підліток знову опинився в центрі уваги через порушення громадського порядку. Хлопець вже не вперше порушує громадський порядок.

Також портал Знай.ua писав, що у Франківську сварка жінок Закінчилася перестрілкою чоловіків, здивувалися навіть поліцейські-як на Дикому Заході. Чоловік влаштував стрілянину посеред міста.