Батько відомого російського співака, музиканта і композитора, А також Заслуженого артиста Російської Федерації, Леоніда Агутіна Микола Петрович був госпіталізований у важкому стані. Про це повідомляє Telegram-канал "Mash".

Читайте Знай в Google News!

У радянського співака, 85-річного Миколи Петровича Агутіна важка форма коронавірусу. Він захворів ним 12 жовтня, отримавши позитивний тест, тоді як два наступних показали відсутність вірусу. Відзначається, що весь цей час Агутін-старший відчував себе не дуже.

Агутін, скріншот: Youtube
Агутін, скріншот: Youtube

Однак вчора співакові стало гірше, а лікарі підтвердили вірусну пневмонію, повторно взявши мазок. "Рівень сатурації (ступеня насичення крові киснем) опустився до 90%. Агутін входить до групи ризику, зараз медики намагаються стабілізувати його стан", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Микола протягом тридцяти років був концертним директором в Москонцерті, а до цього колишнім учасником ВІА "Блакитні гітари". Він співпрацював з колективами "Веселі хлопці", в якому ще тоді співала Пугачова, "Пісняри", "Квіти" і "Джанг".

Зараз він музичний критик, а кілька років тому брав участь у шоу "Голос 60+", де разом зі своїм сином зумів дійти до фіналу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наташа Корольова слізно просить про допомогуі: атрофія рук і ніг, часу мало.

Як повідомляв "Знай.UA", прийомна дочка Потапа впала в депресію через свої губи: "Сиділа страждала і вирішила..."

Знай.ua писав, зірка радянського кіно Харатьян жахнув зовнішнім виглядом: "Як консерви пропойца"