У ніч на середу, 28 жовтня, стався прикрий інцидент з українським потягом. На околиці Кривого Рогу при русі товарного поїзда зійшли з рейок 14 вагонів. Про це повідомляє Головне управління поліції в Дніпропетровській області.

Читайте Знай в Google News!

Аварія сталася близько 4:00 на перегоні між станціями "Кривий Ріг" і "Кривий Ріг - Західний". Зійшли з рейок і 14 вагонів навантажених вугіллям. Розсипалося понад 200 тонн вантажу. Фахівці вважають, що причиною цього стало розкрадання стикових накладок, які кріплять рейку до рейки. А також підкладок, які служать кріпленням рейки до шпалер.

Поїзд, фото: Головне управління поліції в Дніпропетровській області
Поїзд, фото: Головне управління поліції в Дніпропетровській області

Поїзд, фото: Головне управління поліції в Дніпропетровській області
Поїзд, фото: Головне управління поліції в Дніпропетровській області

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Судячи з опублікованих поліцією знімків з місця події, вагони перевозили вугілля. Частина з них перекинулася, висипавши вміст на землю. Візки пошкоджених вагонів виявилися просто знесені, а залізничне полотно в місці аварії зруйновано. При цьому видно, що деякі вагони виявилися зруйновані повністю.

На щастя, люди не постраждали, йдеться в повідомленні поліції. Аварія сталася через роз'єднання зчеплення між вагонами.

В даний час вживаються всі необхідні заходи для ліквідації наслідків аварії. Відкрито провадження за статтею 276 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Запоріжжі потяг зніс чоловіка - машиніст сигналив як востаннє

Також портал Знай писав, що експрес "Київ-Бориспіль" зрівняв дівчину з землею - була в навушниках

Також портал Знай писав, що під Києвом 14-річна школярка загинула під поїздом-брела по дорозі з запискою в руках