Кабмін планує продовжити режим надзвичайної ситуації до кінця 2020 року. Про це йдеться в сьогоднішньому порядку денному засідання уряду. Це пов'язано з продовженням карантину до 31 грудня і погіршенням ситуації з поширенням коронавірусу.

Читайте Знай в Google News!

Ситуація щодня погіршується. Антирекорди заражених майже щодня лякають українців статистикою. У лікарнях наразі перебувають 25 424 пацієнти з підтвердженим діагнозом або підозрою на COVID-19. Це хворі з середнім та важким перебігом захворювання. Коронавірусна хвороба особливо небезпечна для людей віком понад 60 років.

Коронавірус з Китаю, фото з вільних джерел
Коронавірус з Китаю, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Слід нагадати, що МОЗ ще два тижні тому доручило регіонам перепрофілювати по 2-4 багатопрофільні лікарні під лікування хворих на COVID-19. Це дасть змогу надавати допомогу пацієнтам, які хворіють на коронавірус та мають інші супутні захворювання.

В Україну поступила перша партія вакцини проти грипу. Наразі вона з'явилась у аптечній мережі та лікарнях. За кошти державного бюджету МОЗ централізовано закуповує вакцини проти грипу для осіб з групи ризику, зокрема медичних працівників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Всі прозріємо": головний інфекціоніст України розповів про пік захворюваності на covid-19 в країні.

Як повідомляв Знай.uа, українцям пояснили, як припинити катастрофічне поширення Covid-19: під силу кожному.

Знай.uа писав, в Україні продовжили канікули в школах: кого карантин знову закрив удома.