Синоптик Наталка Діденко опублікувала у своєму Telegram-каналі прогноз погоди на четвер, 29 серпня. Вона написала, що цей день в Україні ще побуде "улюбленцем осені", і принесе нам тепло і дуже багато сонця. Але все ж, льоту пора і честь знати-метеорологічна ситуація в Україні починає потихеньку змінюватися.

За словами синоптика, 29 жовтня з півдня України, з районів Чорного моря скручується для стрибка циклон. Тому, вже в четвер в південній частині України, в центрі і на південному сході в приазов'ї і ввечері в західних областях можливі невеликі дощі, на решті території істотних опадів не передбачається.
Стовпці термометрів покажуть + 13 + 19 градусів.

У Києві 29 жовтня очікується суха, тепла погода з туманами. Синоптики обіцяють близько + 13 градусів протягом дня.

Синоптик також написала, що в кінці тижня — в п'ятницю, суботу, неділю, в Україну прийде похолодання і дощів стане більше.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Венера оживає: знайдено нову ознаку життя, куди зможуть переселятися земляни.

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики оновили прогноз погоди на "Солодкий листопад": аномально-рекордна осінь.

Також портал Знай.ua писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.