Кабмін дозволив витрачати гроші коронавірусного фонду на створення телесеріалів. При чому, не лише на виробництво цілих серіалів, але і на окремі етапи зйомок.

У середу, 28 жовтня, на засіданні Кабінет міністрів України дозволив використовувати кошти, виділені з коронавірусного фонду на виробництво патріотичних серіалів, а також для реалізації окремих етапів їхнього створення. Про це повідомляє прес-служба Міністерства культури та інформаційної політики.

Зазначається, Кабінет міністрів України виділив Міністерству культури 1 мільярд гривень, 100 мільйонів з якого будуть виділені на виготовлення медіапродукції патріотичного призначення, зокрема, серіалів. Про це повідомила прес-служба Мінкульту.

Кабмін дозволив витрачати гроші із короновірусного фонду на патріотичні фільми, фото: PxHere
Кабмін дозволив витрачати гроші із короновірусного фонду на патріотичні фільми, фото: PxHere

Щоправда, зазначається, що ці кошти повинні бути використані до кінця поточного року.

Прийнята Кабміном постанова дозволить використовувати бюджетні кошти в тому числі і на реалізацію окремих періодів виробництва телевізійних серіалів патріотичного спрямування.

Таке рішення було прийнято Кабміном для створення нових робочих місць у сфері кіноіндустрії в умовах пандемії та підтримки матеріалів, що мають суспільне значення.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, експерт розклав по поличках державний бюджет України 2021

Як повідомляв портал Знай.ua, Мінфін назвав пріоритетні напрямки для бюджету 2021

Також Знай.ua писав, у Кабміні хочуть продовжити режим надзвичайної ситуації до кінця 2020 року