Старша донька Віталіни Ющенко, онука третього президента України Віктора Ющенка, непомітно для мами та дідуся подорослішала, перетворившись на справжню красуню

Домініці Ющенко виповнилось 19 років, і тепер в цій дівчині важко розгледіти того вередливого підлітка, якою вона була зовсім недавно.

Домініка - перша дитина Віталіни Батько дівчини - Михайло Гончар, з яким у Віталіни був цивільний шлюб.

Ім'я старшої внучки експрезидента України Віктора Ющенка - Домініки, голосно прозвучало в українській пресі п'ять років тому, коли дівчинці було всього 13 років. Вже тоді про доньку Віталіни Ющенко дізналися як про досить розпещеного підлітка. Дівчинці дозволяли носити облягаюче вбрання, відвідувати найдорожчі заклади столиці та спробувати себе на сцені в ролі співачки.

Тепер Домініка - справжня панянка, вона активно веде свою сторінку в Instagram, виставляючи кадри зі свого життя.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Цього разу красуня-онука Ющенка показала свою пухнасту радість - чотирилапу улюбленицю. А точніше, її кругленький животик:

скрін з Instagram Домініки Ющенко
скрін з Instagram Домініки Ющенко

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, донька Ющенка стривожила роздумами про життя і смерть

Як повідомляв портал Знай.ua, Віталіна Ющенко засмагала на турецькому пляжі, наплювавши на карантин

Також Знай.ua писав, донька експрезидента Ющенка Віталіна стала дизайнером купальників