У п'ятницю, 30 жовтня, на території України прогнозується прохолодна і по-осінньому дощова погода. Середня температура повітря по країні буде в межах +11 + 13 градусів. Про це повідомляють синоптики Укргідрометцентру.

Читайте Знай в Google News!

На Західній Україні хмарна погода триматиметься аж до вечора. Вночі та вранці пройде короткочасний дрібний дощ. Температура повітря – +11 +13 градусів. Небо на Сході країни затягне хмарами. Однак опадів не передбачається. Стовпчики термометрів там покажуть +12 +14 градусів.

На Півночі України хмарна погода протримається весь день. При цьому повітря там прогріється до +11 +13 градусів. Найтепліше буде на Півдні країни. Температура повітря підвищиться до +17 градусів. Ранкове прояснення не зробить великої погоди на тлі похмурого дня.

У Києві в п'ятницю хмарна погода очікується до самого вечора, зате без опадів. Температура повітря в столиці складе близько +10 +12 градусів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

погода на 30 жовтня, фото з сайту Укргідрометцентру

Народний прогноз погоди в Україні

30 жовтня вшановується пам'ять святого пророка Осії, який мав дар сповіщати лиха. В цей час закінчувався літній шлях і починався зимовий. А погоду передбачали по зозулі: якщо вона кує на сухому дереві, то скоро буде мороз.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.