У четвер, 29 жовтня, стало відомо про те, що в російському Челябінську в районі будинку № 52 на вулиці Партизанській молода жінка наклала на себе руки просто на очах у перехожих. Інформацію про смерть городянки підтвердили в Слідчому комітеті, пишуть росЗМІ.

Читайте Знай в Google News!

"За фактом смерті проводиться перевірка. Поки немає підстав вважати, що смерть жінки носить кримінальний характер", - йдеться в повідомленні старшого помічника керівника СУ СКР по Челябінській області Володимира Шишкова.

Уточнюється, що зараз на місці інциденту працюють криміналісти, встановлюються всі обставини події. Як зазначають очевидці, там був помічений ніж.

ніж, фото Pxhere
ніж, фото Pxhere

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Раніше повідомлялося, що у Дніпрі в ніч з 24 на 25 жовтня на дитячому майданчику виявили повішеною дівчину. За попередніми даними поліції, вона покінчила життя самогубством. При цьому передсмертної записки правоохоронці не виявили.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Києві молодий чоловік викинувся з вікна гуртожитку. Він був викладачем одного з київських вишів. Перед самогубством вчитель залишив прощальну записку.

Як повідомляв портал Знай.uа, 27 жовтня на Закарпатті повісився 15-річний курсант військового ліцею. Жахливу знахідку виявила мати загиблого, коли повернулася з роботи.

Також портал Знай.uа писав, що студент Львівської національної музичної академії вчинив самогубство. Хлопець вистрибнув з 6 поверху гуртожитку.