Bihus.info опублікували розслідування щодо однієї з представниць суддівської колегії Конституційного Суду України. Суддя Ірина Завгородня, яка брала безпосередню участь у блокуванні роботи НАБУ, виявляється, живе в розкішному будинку в Києві. Правда, звідки у неї взялися гроші-невідомо.

Чоловік Ірини Завгородньої Сергій придбав квартиру в кварталі "Новопечерські липки". Загальна площа нерухомого майна становить 124 квадратних метри, в квартирі 3 кімнати. Орієнтовна вартість такого майна становить 13 мільйонів гривень. Звідки у чоловіка судді, який перебуває на пенсії, такі гроші, залишається тільки здогадуватися.

При цьому йому ще й дивним чином "пощастило" купити квартиру всього за 13 млн гривень, хоча ринкова вартість такого житла стартує від 14 мільйонів.

Це не єдина квартира, яку придбав Сергій Завгородній у "Новопечерських липках". У 2018 чоловік Ірини Завгородньої купив двокімнатну квартиру в житловому комплексі, площа її склала 54 квадратних метра. І дивним чином Завгородній теж зміг заощадити. Так добре торгувався, що з ринкових 4 мільйонів гривень, "збив" до 1.3 млн.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Зеленський відправив на Хмельниччину колишнього топ-борця з корупцією

Як повідомляв портал "Знай.иа", голова Конституційного суду скасував гучний закон, який сам же і порушив

Нагадаємо, раніше Микола Томенко показав, під кого прогнулися українські суди.