Україна-православна країна, і віруючих у нас дуже багато. Причому релігійні в нашій країні не тільки пенсіонери, а й багато працюючих людей. Тому молитви актуальні не тільки у вихідні, але і в будні дні. Молитися можна завжди-по дорозі на роботу, безпосередньо на робочому місці, перед важливими заходами. Молитви забезпечать вам душевний спокій під час виконання стандартних завдань.

Молитва, фото: Getty Images
Молитва, фото: Getty Images

Конкретних молитов для буднього дня і вирішення робочих завдань немає, тому ви можете звернутися до Бога тими словами, які у вас на душі. Наприклад, якщо ви їдете на роботу або з роботи, попросіть Господа про вдалу дорогу, щоб уберіг вас від проблем по дорозі в офіс або додому.

Якщо ж Ви вже прибули до робочого місця, перед початком роботи обов'язково попросіть Бога про те, щоб ваш день пройшов вдало і без пригод. Також можна помолитися і в обідню перерву.

Молитва в робочі дні дуже корисна. Вона допомагає заспокоїти нерви і привести в порядок думки, Скинути камінь з душі і вселити надію в те, що все буде добре. Ви будете спокійніше ставитися до проблем, а відвідувачі і начальники не будуть так сильно дратувати вас.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що змучених пандемією українців змусять молитися онлайн

Як повідомляв портал "Знай.ua", священик-качок вирішив балотуватися на вибори, але його жорстко покарали

Також, "Знай.ua" писав, що церкви переконують, що молитва сильніша за вірус