У Республіці Татарстані 16-річний підліток напав на відділення поліції в місті Кукмор. Юнак був озброєний холодною зброєю і пляшками з горючою сумішшю. Хлопець завдав декілька ударів ножем одному з копів, після чого його застрелили правоохоронці. ЗМІ та представники влади підозрюють у справі "французький слід", насамперед нагадуючи про нещодавній теракт у Ніцці.

Про це повідомляє російське видання "Казанский репортер".

Відділення поліції, фото КП
Відділення поліції, фото КП

Напад стався в ніч на 30 жовтня. Дільничний поліцейський помітив загоряння і осколки скла біля відділу поліції, а також побачив підлітка, який кинув дві пляшки з горючою сумішшю через огорожу. Після цього молода людина спробувала сховатися, його почали переслідувати двоє копів. При затриманні хлопець став погрожувати співробітникам поліції ножем і поранив одного з них. Один з поліціянтів відкрив вогонь: всього було випущено близько 12 куль, шість з них вразили підлітка.

Нападник помер на місці, в поранений правоохоронець був госпіталізований — наразі його життю ніщо не загрожує.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За даними ЗМІ, ім'я нападника - Віталій Антипов. Юнак народився в Башкирії, де нібито перебував на обліку в поліції як схильний до екстремізму — але у МВС цю інформацію спростовують. Хлопець наразі ніде не працював і не вчився, проживав разом з мамою та вітчимом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Теракт 11 вересня: все про героїчний вчинок українця-пожежника, який увійшов до палаючої будівлі

Як повідомляв портал "Знай.uа", ревнивий чоловік завіз росіянку в ліс і відрубав руки - дика історія отримала несподіване продовження.

Також, "Знай.uа" писав, що Вчителю відрубали голову за уроки: дика трагедія нажахала мешканців передмістя столиці.