Після канонізації російського батюшки-імператора Миколи ІІ в мережі спливли архівні "голі" фото царя. Ні, не новонародженого, а цілком дорослого, у розквіті сил. Цікаво, чи замироточила Наталя Поклонська, переглядаючи ці пікантні кадри свого кумира.

Як з'ясувалось, Микола ІІ дуже любив плавати причому повністю голим в холодній воді. Доказм цього служать архівні фотографії.

На цих фото Імператор Микола II купається голяка в шхерах разом з гвардійцями Преображенського полку. Знімки зроблені в 1913 році, місце - Велике князівство Фінляндське, колишня Російська імперія.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Однак, у появі цих фото немає нічого дивного, особливо, якщо згадати історію нудизму.

Так, уже в 19 столітті в Німеччині з'явилася ціла культура голого тіла, її засновником став географ Елізе Реклю. У Скандинавії засновником голої філософії став Сорен Соренсен, який відкрив в 1936 році перший у своєму роді нудистський клуб "Сонячний спорт Півночі". Звідти вчення перекинулося на Францію, де лікарі Гастон і Андре Дювіль почали випуск журналу "Жити мудро" і заснували тематичний курорт "Геліополіс".

У Росії ж адептами нудизму були представники вищої аристократії, еліти та богеми Санкт-Петербурга. Причому почесним членом нудистів був сам цар Микола II, його дружина і діти теж брали активну участь в голих акціях.

Але після канонізації царської сім'ї про цю їхню пристрасть вважають за краще мовчати. Однак, як кажуть, голу правду не втопити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, яку роль в історії України зіграло зречення Миколи II

Як повідомляв портал Знай.ua, Поклонська заявила, що зречення Миколи ІІ не має юридичної сили

Також Знай.ua писав, Поклонська заявила, що в анексованому Криму замироточив бюст Миколи II