Мером російського міста стала людина, яка відсиділа за гей-рабство.

Главою Тамбова призначили Максима Косенкова, замішаного у брудному скандалі. Про це пишуть російські ЗМІ.

Максим Косенков вже керував Тамбовом, але у 2008 році опинився в СІЗО - він нібито викрав і утримував у себе вдома молодого коханця.

Згідно з даними слідства, Косенков разом з двома подільниками викрали 20-річного хлопця Віталія Бабія, коли той приїхав до столиці. Відвезли його назад в Тамбов і заточили в будинку градоначальника.

Правоохоронці звільнили бранця і за його свідченнями порушили кримінальну справу. Даючи свідчення на попередньому слідстві, потерпілий заявив, що був коханцем тамбовського мера. А коли розірвав стосунки з чиновником і поїхав в Москву, Косенков, за словами Бабія, образився і тому вирішив викрасти його.

Суд визнав Косенкова винним та присудив тодішньому меру 9 років ув'язнення. Однак, свій термін він не відбув. Його коханець пізніше зізнався, що дав неправдиві свідчення і Косенков вийшов по УДЗ ( умовно-дострокове звільнення від покарання, - ред).

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Максим Косенков, фото: російські ЗМІ
Максим Косенков в суді, фото: російські ЗМІ

І от через багато років - і знову в крісло мера. Щоправда, тимчасово, поки не пройдуть вибори

Річ у тому, що глава Тамбова Наталія Макаревич подала заяву про вихід у відставку з 2 листопада 2020 року. Тому з 3 листопада 2020 року до обрання за конкурсом нового глави його обов'язки виконуватиме перший заступник голови адміністрації міста Максим Косенков.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, львів'яни прийшли на вибори мера з друзями на повідцях

Як повідомляв портал Знай.ua, васильківська громада перемогла Олександра Дубінського

Також Знай.ua писав, кандидат у мери Кривого Рогу заявив про фальсифікації на користь "Слуги народу" на виборах