Підрозділи Об'єднаних сил продовжують контролювати ситуацію в районі проведення операції. Українські все так само знаходяться в готовності до миттєвого реагування на будь-які дії противника, який зовсім недавно здійснював прицільний вогонь по позиціях наших захисників. Про це інформує прес штаб ООС у ранковому зведенні станом на 7:00 31 жовтня 2020 року.
Читайте Знай в Google News!
Наші воїни продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням. З початку поточної доби, 31 Жовтня, не були зафіксовані порушення режиму припинення вогню, по всій лінії розмежування спостерігається тиша.

ООС, скріншот: Youtube
ООС, скріншот: Youtube

Українські захисники готові реагувати на будь-які провокаційні і підступні дії противника, дотримуючись умов домовленостей, що вступили в дію 27 липня 2020 року.

За минулу добу, 30 жовтня, збройні формування Російської Федерації тричі порушили домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року. Так, недалеко від населеного пункту Водяне противник двічі вів вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, в результаті чого двоє військовослужбовців загинули. На вогневі провокації противника українські підрозділи дали адекватну відповідь ООС

Повідомляється, що провокації ворога продовжилися ближче до обіду, знову відкриваючи вогонь зі стрілецької зброї на цій же ділянці.

Постріли не становили загрози життю та здоров'ю військовослужбовців Об'єднаних сил. Слава Україні! ООС

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, головне за ніч — вирок екс-чиновнику за ДТП на Майдані, "втеча" українських медиків до Польщі, пенсія за "Мертві душі" та найстрашніший Хелловін.

Як повідомляв "Знай.ua", МОЗ відповів на погрози локдауна в Україні після антирекордів: "Ми повинні"

Знай.ua писав, Україні загрожує дефіцит медиків - Польща переманює останніх лікарів.