Те, що відбувається в голові Зеленського, не дозволяє бачити реальність. Президент не усвідомлює, що закінчення війни залежить не від нього, а керівництва Росії, яке ініціювало військові дії проти України.

Про це сказав ветеран АТО, блогер Валерій Прозапас в ефірі "Прямого". Він заявив, що загибель військових на Донбасі є наслідком непродуманих аматорських рішень Володимира Зеленського.

“Зеленський так і залишився на тому стадіоні, він ще веде передвиборчу кампанію. Він ніколи не усвідомить, що від нього не залежить закінчення війни. Це залежить лише від того, хто її розпочав – від Путіна та його кремлівської камарильї. Зараз ми розхльобуємо непродумані аматорські рішення Зеленського, а іноді навіть халатні та згубні для нашої держави”, – сказав блогер.

Ветеран АТО зауважив, що загибель двох військових на Донбасі 30 жовтня можна назвати злочином з боку військово-політичного керівництва України.

“Те, що відбулося сьогодні – це не загострення. Якби було справжнє загострення, сплановане російськими офіцерами, то загиблих було б набагато більше. Це був звичайний обстріл. А загибель військових свідчить про те, що в нас деградувала розвідка, що в нас немає спостережних пунктів. І це можна назвати злочином з боку військово-політичного керівництва щодо армії та національних інтересів”, – резюмував Прозапас.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у четвер, 29 жовтня, близько о півночі недалеко від селища Водяне під кулями ворогів загинули морські піхотинці

Як повідомляв портал Знай.ua, на Донбасі підірвалися українські захисники з лав ЗСУ: один загинув, трьох поранено

Також Знай.ua писав, на Донбасі загинув воїн ЗСУ: в ООС прозвітували про численні обстріли та загострення ситуації