На Київщині у селі Озера загинув місцевий житель, який працював на складі, на якому зберігаються боєприпаси. Інших постраждалих немає. Роботодавця і власника нерухомості було затримано.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: пресслужба Національної поліції.

"Місцевий житель села Озера на підставі відповідного договору з одним з товариств зберігав на подвір’ї капсулі до нарізної зброї. При фасуванні боєприпасів стався вибух і загинув працівник. 48-річного власника домогосподарства, де сталася трагедія, затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. На місці події працювали слідчо-оперативна група Бородянського відділення поліції, фахівці підрозділу вибухотехнічної служби", — йде мова у повідомленні правоохоронців.

Фото Національна поліція
Фото Національна поліція

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Поліції вже вдалося реконструювати імовірний перебіг подій: 50-річний робітник начебто намагався відкрити ящик з набоями шліфувальною кутовою машиною (так званою "богаркою").

"Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 267 Кримінального кодексу України (Порушення правил поводження з вибуховими, легкозаймистими та їдкими речовинами або радіоактивними матеріалами). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до дванадцяти років. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру затриманому", — розповідають в пресслужбі поліції.

Фото Національна поліція
Фото Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Запорізькій області маленька дитина підпалила квартиру.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Запорізькій області карета швидкої допомоги застрягла в багнюці, поки їхали на виклик.

Також Знай.uа писав, що у Мелітополі, що в Запорізькій області, жінку з важкою пневмонією залишили лікуватися вдома.