Принц Вільям і Кейт Міддлтон взяли своїх дітей на канікули в скромний орендований котедж на островах Сіллі-далеко від каліфорнійської розкоші Гаррі і Меган. Про це розповіло видання The Sun.

Читайте Знай в Google News!

Герцог і герцогиня Кембриджські відвезли семирічного Джорджа, п'ятирічну Шарлотту і дворічного Луї на перерву на половину семестру в групу островів у Корнуолла.

Кажуть, що сім'я провела свій відпочинок в химерному кам'яному котеджі з чотирма спальнями. Більшу частину часу погода була похмурою, а температура опускалася до 14 ° C (57,2 F), але місцеві жителі кажуть, що їм це подобається.

Будинок для відпочинку принца Вільяма і Кейт Міддлтон, фото: The Sun
Будинок для відпочинку принца Вільяма і Кейт Міддлтон, фото: The Sun

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чарівність котеджу в сільському стилі створювало світ далеко від особняка Гаррі і Меган з дев'ятьма спальнями і 16 ванними кімнатами. На території будинку Гаррі і Меган також є басейн, бібліотека, тренажерний зал, волога і суха сауни, ігрова кімната і домашній кінотеатр.

Будинок Меган Маркл і принца Гаррі, фото DailyMail
Будинок Меган Маркл і принца Гаррі, фото DailyMail

Втеча Вільяма і Кейт була їх другим сімейним відпочинком в цьому році, другий також в Сілліс. Один з відпочиваючих, який бачив їх минулого тижня, сказав: "Спочатку ми цього не помітили, тому що вони здавалися нормальною сім'єю у відпустці, яка прагне триматися самотньо. Місце, де вони зупинилися, було досить скромним і вже точно не дуже розкішним".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, МОЗ відповів на погрози локдауну в Україні після антирекордів.

Як повідомляв Знай. ua, вчені знайшли основне джерело поширення вірусу.

Також Знай. ua писав, що 100 тисяч на добу, США побили світовий антирекорд по covid-19.