У понеділок, 2 листопада, в Україні запрацював контакт-центр для хворих на COVID-19.

Читайте Знай в Google News!

Про це поідомив голова МОЗ Максим Степанов. За його слвоами, в країні цілодобово почав працювати call-центр, де можна проконсультуватися з питань, пов'язаних з COVID-19.

150 операторів готові також допомогти у вирішенні деяких проблем. Наприклад, якщо людина не може отримати направлення на тестування.

Коронавірус, фото РБК
Коронавірус, фото РБК

"Сьогодні, 2 листопада, розпочав роботу всеукраїнський контакт-центр МОЗ із протидії поширенню коронавірусної хвороби. Для отримання необхідної інформації, яка стосується COVID-19, необхідно зателефонувати на номер 0-800-60-20-19. Контакт-центр працює цілодобово", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Номер телефону: 0800602019 (дзвінки безкоштовні).

Перед місцевими органами влади поставлено завдання забезпечити киснем до 80% або 40 тисяч лікарняних ліжок, виділених для прийому хворих на COVID-19. Якщо на початок вересня було підключено до кисню 8 800 ліжко-місць, то станом на 1 листопада - 17 855. За розрахунками МОЗ, регіони на середину листопада повинні вийти на 25-26 тисяч ліжок, забезпечених киснем.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні оновили список "червоних" і "зелених" зон карантину: знайди своє місто.

Як повідомляв портал, відомий медик розклав коронавірус "по поличках" і стривожив заявою: "Мутує".

Також "Знай.ua" писав, що в Україні заговорили про повернення жорсткого карантину: "Припинити будь-які контакти між людьми"