Українським громадянам розповіли про те, якою буде вартість газу в країні і чого їм очікувати від нових тарифів. Як виявилося, в Україні тарифи на блакитне паливо більше ніяк не залежать від Кабінету Міністрів або ж профільного регулятора.

Про це повідомляють на каналі "Що буде завтра?" в YouTube.

Днями державна компанія України "Нафтогаз" опублікувала оновлену інформацію щодо нових цін, які практично на 35% вище, ніж було минулого місяця. Важливо знати, що компанія підвищить вартість блакитного палива для населення, тому це далеко не межа.

Читайте Знай в Google News!

Вартість газу для українського населення буде змінюватися щомісяця. Більше того, тарифи, які встановлює державна компанія, не впливають на всіх українських громадян.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

З цього моменту стільки грошових коштів будуть віддавати ті сім'ї, які набувають блакитне паливо безпосередньо. Варто підкреслити, що більшість споживачів України залишилися клієнтами газзбутів.

У зв'язку з цією картиною, аналітики неохоче дають прогнози на цей рахунок, оскільки неможливо сказати, чого точно очікувати українцям. Аналітик Української енергетичної біржі Оксана Запорізька вважає, що газ може дорожчати аж до лютого наступного року.

Скріншот з каналу "Що буде завтра?" в YouTube
Скріншот з каналу "Що буде завтра?" в YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

У свою чергу, координатор житлово-енергетичних програм "Опори" Тетяна Бойко каже, що українським громадянам не потрібно сподіватися на те, що ціни на газ в майбутньому будуть падати.

У зв'язку з цим, Тетяна Бойко радить українцям користуватися "річним" тарифом для того, щоб всю зиму споживати газ, який вони придбали за однією ціною.

Нагадаємо, що українським громадянам розповіли, чого слід очікувати від тарифів за комунальні послуги в 2020-2021 році.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після виборів в Україні несподівано зросла вартість блакитного палива для населення.

Також "Знай.ua" писав, що наступного року в Україні може зрости вартість послуг для доступу до мережі Інтернет.