У селищі Приміський Гатчинського району Ленінградської області близько Санкт-Петербурга собака принесла своєму господареві знайдену людську ногу.

Житель будинку на зеленій вулиці міг спостерігати частину ноги в стадії розкладання. Про це повідомляє видання 47news. Передбачається, що кінцівка належить людині, на останки якої натрапили діти в заростях борщівника за місцевою лазнею в липні 2020 року.

Читайте Знай в Google News!

Раніше співробітники поліції вже знаходили праву ногу від стопи до коліна, частину грудної клітини з шийними хребцями і фрагмент правої руки від кисті до ліктя. Деякі останки лежали в поліетиленовому пакеті, тоді як інші встигли частково муміфікуватися. Судово-медична експертиза встановила, що з моменту смерті до виявлення останків пройшло близько місяця.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Подібна ситуація вже відбувалася в Мурманській області, в травні. Тоді, у військовому селищі місцевий житель побачив, як тварина носить по двору житлового будинку людську голову, яка належала чоловікові, який пішов з дому після сварки з дружиною і зниклому. Пізніше слідчі з'ясували, що тулуб було знайдено в лісосмузі. На ньому виявили численні рвані рани від укусів тварин, серед яких були помітні собачі сліди.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Харковом дитина знайшла дивний предмет і позбувся руки: "Мама, що це?"

Як повідомляв "Знай.ua", у Чорнобилі виявили дивну звістку з минулого: "Скільки вона вже тут?"

Знай.ua писав, в Дніпрі знайшли труп бездомного, обкладеного ножами - на тілі ні подряпини.