Українські метеорологи спантеличили жителів країни несподіваною погодою на крайній осінній місяць.

Так, за їхніми словами, на територію України повертається тепло, тому громадяни зможуть ще насолоджуватися плюсовими температурами на градусниках.

Про це повідомляють на каналі "hyser" в YouTube.

Початок листопада буде досить дощовим і сирим, а на термометрах сильно опуститься температура. А ось що стосується опадів на території нашої країни, так в деяких областях навіть може полити дощ зі снігом.

Але синоптики заспокоюють, що таке різке похолодання засмутить українських громадян всього на кілька днів, після чого на градусниках можна буде побачити підвищення температури повітря.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

Так, опади у вигляді снігу синоптики обіцяють в Карпатах, а також в Прикарпатті, а позначка на термометрах в деяких українських областях знизиться до 3 градусів морозу.

З 1 листопада 2020 року погода по всій країні очікується сирою, а за вікном поллють дощі. На сході України очікується найбільше опадів, а в інших областях хоч і будуть дощі, але опади там будуть помірними.

У Карпатах стовпчики термометрів покажуть приблизно 0 градусів, а ось кияни відчують на вулиці справжній холод, оскільки там буде досить сира і мерзлякувата погода, а також поллють дощі. Повітря там прогріється до 9 градусів тепла, і не буде охолоджуватися менше -7 градусів.

Скріншот до відео на каналі "hyser" в YouTube
Скріншот до відео на каналі "hyser" в YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

А ось з 4 листопада 2020 року у всіх регіонів, крім західних, буде потепління до 15 градусів вище нуля. Але поки метеорологи звертаються до українських громадян і радять одягатися тепло, поки Україну накривають дощі і сира погода.

Крім того, про всяк випадок, варто брати з собою парасольки, щоб не промокнути під дощем.

Нагадаємо, що синоптики розповіли, чого слід очікувати від погоди в Харкові в найближчі дні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві дах однієї з багатоповерхівок залило сильним дощем.

Також "Знай.ua" писав, що синоптики розповіли, якою буде зима цього року в Україні.