Ведучий Дмитро Снєгирьов прокоментував недавнє скандальне рішення Конституційного Суду України. За словами ведучого, у цього досить серйозного конфлікту з КСУ, який "підняв на вуха" всю Україну, є дві сторони: зовнішня і внутрішня.

Про це повідомляють на каналі "Політика навиворіт" в YouTube.

Дмитро Снєгирьов розповів, хто стоїть за скандальними рішеннями Конституційного Суду, а також кому це вигідно. За його словами, в цій ситуації є дві сторони, але український президент Володимир Зеленський не розкриває нікого.

"Тут є дві сторони конфлікту: зовнішня у вигляді Російської Федерації і внутрішня – це, так звана, олігархія. Причому, власне, президент України Зеленський дивним чином не називає прізвища, як зовнішніх, так і внутрішніх ворогів", - пояснив ведучий Дмитро Снєгирьов.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

Перш за все, якщо мова йде про зовнішній бік питання, то тут Снєгирьов виділяє питання безпеки. За його словами, в 2018 році, коли була українсько-російська війна, глава КСУ отримав земельну ділянку в окупованому Криму.

Що стосується внутрішнього чинника, то тут ведучий уточнив, що Конституційний Суд розглядатиме питання з банківським сектором. Також Снєгирьов розповів і про те, що зацікавлений у блокуванні фінансової допомоги для України.

Дмитро Снєгирьов, скріншот до відео з каналу "Політика навиворіт" в YouTube
Дмитро Снєгирьов, скріншот до відео з каналу "Політика навиворіт" в YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

За словами ведучого, тут можна провести паралелі з колишнім українським главою Петром Порошенком, для якого цей сценарій дуже вигідний. Крім того, він звернувся до силових структур.

"Звертаю увагу представників силових структур на наявність можливої російської агентури у вищій українській владі і дивний симбіоз українського політикуму з представниками країни-окупанта", - підкреслив Дмитро Снєгирьов.

Нагадаємо, що у Верховній Раді спалахнув скандал через звернення деяких нардепів до суддів КСУ.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", українцям розповіли, що вказали у своїх деклараціях судді КСУ.

Також " Знай.ІА " писав, що Володимир Зеленський висловився у бік КСУ через рішення про скасування статті Кримінального кодексу про недекларування доходів.