Ведучий, історик та співголова Громадської ініціативи " Права Справа" Дмитро Снєгирьов розповів про те, яку роль відіграє Європейський Союз у конфлікті з Конституційним Судом України. За його словами, Європа осторонь не залишиться.

Про це повідомляють на каналі "Політика навиворіт" в YouTube.

Снєгирьов уточнив, що на сьогоднішній момент стоїть питання не тільки фінансової допомоги, а й перебування України в рядах європейських цивілізованих країн.

"Якщо на даному етапі в Україні поглибиться питання про конституційний переворот зацікавлених сторін, то насправді відбувається відкат на старі позиції "домайданівського" періоду. Отже, підніметься питання не тільки про безвізовий режим, а й сама функціональність самої української держави", - підкреслив ведучий та історик.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

Також ведучий розповів і про фонд боротьби з коронавірусною інфекцією, розкривши про нього всю правду. За словами Снєгірьова, цей фонд був створений не для того, щоб боротися з коронавірусом, а для того, щоб прибирати наслідки китайського захворювання.

"Забезпечити максимальне наповнення державної скриньки за рахунок побудови або створення нових робочих місць. Це дуже різні речі", - підкреслив Дмитро Снєгирьов.

Дмитро Снєгирьов, скріншот до відео з каналу "Політика навиворіт" в YouTube
Дмитро Снєгирьов, скріншот до відео з каналу "Політика навиворіт" в YouTube

За словами співголови громадської ініціативи "Права Справа", за прикриттям безвізового режиму гостро стоїть питання співпраці України з країнами НАТО.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

У тому випадку, якщо Україна покаже себе досить нестабільною, тоді може постати питання щодо виконання обов'язків, які взяли на себе західні партнери.

"Жодній країні, в якій існує конституційна криза, не дадуть ні шилінгу, ні долара", - з упевненістю додав ведучий та історик.

Нагадаємо, що політичний аналітик Сергій Корнак прокоментував скандал з КСУ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", народні депутати ВРУ звернулися до суддів Конституційного Суду.

Також "Знай.ua" писав, що журналіст Юрій Романенко розповів, що він думає про конституційну кризу.