Юлія Мендель вперше показалась публіці після скандалу з Russia Today: "А де ленточка?"

Юлія Мендель ненароком відкрила можливість коментувати її пости в Facebook і отримала "на горіхи" через своє фото зі стрічкою Russia Today. Прессекретар Володимира Зеленського Юлія Мендель давно вже тримає закритими коментарі на своїй сторінці у Facebook.

Юлія Мендель, фото з вільних джерел
Юлія Мендель, фото з вільних джерел

Закатоване тіло юної українки знайшли біля дитячого майданчика: все місто в страху

Жахлива трагедія сталася в Кіровоградській області, в місті Мала Виска. Там була жорстоко вбита 22-річна дівчина, повідомляє видання Вголос. Подія тримає в страху все місто, люди бояться виходити на вулицю після настання темряви.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Фото Нацполиции
Фото Нацполиции

Доньці президента пандемія не страшна? Тіффані Трамп опинилася в натовпі без маски

Тіффані Трамп - дочка чинного президента США і кандидата на другий президентський термін Дональда Трампа. Тіффані є дочкою Трампа від першого шлюбу, і зараз вона всією душею переживає за батька, який балотується на президентський термін вдруге.

Дональд Трамп з донькою Тіффані, Фото Instagram
Дональд Трамп з донькою Тіффані, Фото Instagram

Вперше в історії: міністром у Новій Зеландії стала жінка-маорі з таємничим татуюванням на обличчі

У Новій Зеландії міністром закордонних справ вперше стала жінка. Вона є представником маорі - корінного народу острівної держави Вперше в історії Нової Зеландії главою Міністерства закордонних справ країни стала жінка, яка до того ж є представницею корінного населення.

Наная Махута , фото: rnz
Наная Махута , фото: rnz

У США завершилося голосування: результати виборів Трампа-Байдена за попередніми підрахунками

Жителі американських штатів Аляска і Гаваї останніми закінчили голосувати на виборах президента США, після чого виборчі дільниці закрилися по всій країні. Це сталося о 7:00 ранку за київським часом.

Вибори в США, фото з вільних джерел
Вибори в США, фото з вільних джерел

Фреймут не лише викинули з ″Танців з зірками″, а й принизили: як Падзіна вколов партнерку

Десятий прямий ефір "Танців з зірками" став останнім для пари Ольги Фреймут та Іллі Падзіни. Шанувальники шоу в ході випуску стали здогадуватися, що паркет покине саме ця пара, оскільки Падзіна поводився досить дивно.

Ольга Фреймут та Ілля Падзіна на "Танцях з зірками"
Ольга Фреймут та Ілля Падзіна на "Танцях з зірками"