Політичний блогер Сергій Корнак вирішив зняти черговий відеоролик, в якому розповів про те, як пройшли вибори в Грузії.

Крім того, Сергій Корнак виступив з несподіваною заявою, в якій підкреслив, що вважає екс-главу Грузії Михайла Саакашвілі найяскравішим політиком.

Про це Сергій Корнак повідомляє на своєму каналі в YouTube.

За словами блогера, за Бідзіну Іванішвілі, який раніше обіймав посаду прем'єр-міністра Грузії, і його партію "Грузинська мрія" проголосували 49% громадян. При цьому, колишній глава Грузії Михайло Саакашвілі набрав всього 27% голосів.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Я вважаю Саакашвілі найяскравішим і найкращим політиком сучасності, особливо в Україні взагалі рівних немає. Але йому не треба було лізти до Грузії. Я дуже багато його просив, попереджав. Я знаю цю ситуацію, я виявився правий", - несподівано заявив Сергій Корнак.

Читайте Знай в Google News!

Крім того, блогер підкреслив, що вся передвиборча кампанія Грузії була спрямована на те, щоб піднести Михайла Саакашвілі.

"Це неправильно. Так не повинно було бути. Треба було опозиційним партіям всю передвиборчу кампанію поставити на критику Іванішвілі. Треба було його просто роздерти за те, що він неправильно веде політику Грузії, дружить з Росією, неправильно веде економіку і Грузія застигла", - емоційно висловився Корнак.

Сергій Корнак, скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube
Сергій Корнак, скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube

Варто зауважити, що блогер досить негативно відгукується і про Саакашвілі, який нібито погано ставиться до Президента України Володимира Зеленського. Тому Корнак дав кілька порад для того, щоб екс-глава Грузії повернув собі довіру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Треба перестати випинати своє его. Михайло Миколайович, ваше его вже померло. Вам треба боротися за людей, за інших людей, не за себе. Будь-який проект, де ви будете випинати своє его, зламається", - різко висловився Сергій Корнак.

Нагадаємо, що політичний блогер Сергій Корнак розповів про російське громадянство Андрія Пальчевського.

Як повідомляв портал "Знай.ua", блогер Сергій Корнак розповів історію з життя, пов'язану з виборами мера.

Також "Знай.ua" писав, що політичний блогер Сергій Корнак жорстко прокоментував звернення Володимира Зеленського до ВРУ.