Відомий блогер Сергій Корнак повідомляє, що у вівторок, 3 листопада 2020 року, під Верховною Радою пройшов мітинг ФОПів.

Українські громадяни не згодні з прийняттям "закону 1210" Данила Гепанцева, тому вони влаштували акцію протесту.

Про це Сергій Корнак повідомляє на своєму каналі YouTube.

Варто відзначити що "закон 1210" вводить обов'язок для українських власників іноземних компаній і активів декларувати прибутки і платити з них податки. Згідно з цим Законом, українці почнуть платити податки за Контрольовані Іноземні компанії.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

Політичний аналітик каже, що під Верховною Радою зібралася чимала кількість протестувальників, приблизно 500 – 600 осіб. Також Корнак акцентує увагу на тому, що охорони було набагато більше, ніж самих українських громадян.

Також блогер розповідає, що брали участь в акції не тільки представники ФОПів, а й "Авто Євро Сила". Крім цього, аналітик вважає, що президент України Володимир Зеленський і його партія "Слуга народу" просто не звертали уваги на те, що відбувалося під Верховною Радою України.

Скріншот до відео Сергія Корнака в Youtube
Скріншот до відео Сергія Корнака в Youtube

Корнак також каже, що підприємці малого бізнесу були обурені, що не можуть привернути увагу влади. Крім цього, політичний блогер прогнозував, що вже після обіду протестуючі українці розійдуться, нічого не домігшись.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Сергій Корнак закликає звернути увагу на те, що назріває глобальна криза, тому що "Слуга народу" нібито нікого не чує і не бачить. Відомий блогер вважає, що партії "Слуга народу" цікавий гральний бізнес і ринок землі, а приватні підприємці їм не важливі.

Також аналітик Корнак не бачить сенсу збирати мітинг, хоча, на його думку, це навіть не мітинг, оскільки був зібраний тільки через один закон.

Нагадаємо, що українці підійшли під стіни Верховної Ради, влаштувавши мітинг.

Як повідомляв портал " Знай.ua", мешканці Чернівців влаштували акцію протесту проти чоловіка, який побив собаку.

Також " Знай.au " писав, що жителі Закарпаття повстали через закриття місць громадського харчування.