Українцям розповіли, що в Кабінеті Міністрів підготовлений законопроект, в якому говориться, що комунальні тарифи надалі встановлюватиме не центральна, а місцева влада.

Важливо знати, що правила дій нинішнього опалювального сезону, на даний момент, залишаються незмінними, оскільки Верховна Рада України поки ще не затвердила новий законопроект.

Про це повідомляють на каналі "Що буде завтра?"в YouTube.

Законопроект, в якому будуть прийматися нові комунальні тарифи місцевою владою, вступити в силу зможе вже в наступному, 2021 році. Але чим це обернеться на практиці для українців, поки не відомо.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

Експерт Геннадій Рябцев вважає, що Кабінет Міністрів вирішив просто перекинути відповідальність за комунальні платежі на органи місцевого самоврядування.

Законопроект свідчить про те, що з одного боку такий крок відповідає політиці децентралізації, але з іншого боку українські політики позбавляються від тарифної проблеми, перекладаючи її на муніципальну владу.

Скріншот до відео з каналу " Що буде завтра?" Youtube
Скріншот до відео з каналу " Що буде завтра?" Youtube

Також українським громадянам варто знати, що у муніципальної влади набагато менше ресурсів, ніж у центральної влади, тому з проблемою вона може не впоратися.

Варто зауважити, що опалювальний сезон з кожним роком несе нові сюрпризи українським споживачам тепла.

Громадянам розповіли, що центральна влада і президент України самі призначають членів НКРЕКП. Також варто відзначити, що президент України Володимир Зеленський має владу змінити стратегію, наприклад так, щоб місцева влада могла вирішувати проблеми ЖКГ, а держава могла контролювати цей процес.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Це не компетенція президента, це відмазка для тупих", - різко і не стримуючи емоцій, висловився голова житлового союзу України Олександр Скубченко.

Нагадаємо, що парламент України затвердив новий законопроект для тих, хто працює дистанційно.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ігор Палиця прокоментував рішення про розпуск КСУ.

Також "Знай.ua" писав, що КСУ розглядатиме законопроект про українську мову.