Covid-19 мутує вже взимку: лікар попередив про наслідки

В Україні з настанням зимових холодів Covid-19 буде ставати ще агресивнішим. Таку заяву озвучив ізраїльський лікар-анестезіолог Борис Бриль. За його словами, на процес зараження впливає стан людей і загальний стан захворюваності в момент морозів. Так, якщо в сезон холодів одночасно захворіти на грип і на коронавірус, це може збільшити летальний результат при ускладненнях в 6 разів.

Карантин, фото: Іnstagram
Карантин, фото: Іnstagram

Українців притиснули драконівськими податками: за що і скільки платить кожен з нас

Серед європейських країн Україна має один із найвищих рівнів тіньової економіки. Все через те, що роботодавці не хочуть платити податки за співробітників, бізнес не показує чесний оборот, а співробітники не декларують додаткові доходи.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Робота, фото pxhere
Робота, фото pxhere

Дистанційне навчання: до чого готуватися школам та батькам до кінця року

МОН відправило в регіони лист-роз'яснення. Саме згідно з даною інструкцією у навчальних закладах повинні застосовувати положення про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти. Наказ набрав чинності 16 жовтня 2020 року. Саме з цього часу адміністрації шкіл необхідно змінювати форму дистанційного навчання відповідно до нових законів.

Дистанційне навчання, скріншот: YouTube
Дистанційне навчання, скріншот: YouTube

Як зміниться соцдопомога в 2021 році: гроші ветеранам, звільнення від комуналки та виплати на дітей

Український уряд прийняв законопроєкт, згідно з яким сім'ям загиблих і постраждалих в АТО і ООС нараховуватимуться спеціальні виплати. Також відомо, що часткове звільнення від сплати комунальних платежів чекає ще на кілька окремих соціальних груп.

Виплати: джерело: YouTube
Виплати: джерело: YouTube

Синхронно спіймали зірку: Трамп і Байден продовжують гонку, обоє впевнені у своїй перемозі

У Сполучених Штатах Америки відбулися вибори президента, в результаті яких кандидати Джо Байден і Дональд Трамп отримали практично однакову кількість голосів. У зв'язку з цим, Трамп впевнений, що займе крісло глави Америки, так само вважає і Байден.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше