Дональд Трамп програв вибори Джо Байдену в одному з ключових штатів США.

Читайте Знай в Google News!

Джо Байден виграв вибори у Вісконсині - одному з ключових американських штатів, які вирішують результат голосування. Щоправда, відрив невеликий - всього лише понад 20 000 голосів, що становить 0,6%. Про це повідомляє Reuters, посилаючись на дані Edison Research.

Як інформує The New York Times, за демократа у Вісконсині проголосували 49,4% виборців, а за чинного президента - 48,8%.

Варто зазначити, що Вісконсин традиційно голосував за демократів з 1984 року аж до попередніх виборів, коли Клінтон поступилася тут Трампу з різницею менш як 30 000 голосів.

Перемога Байдена у Вісконсині зменшує шанси Трампа на переобрання. Штаб Трампа вже заявив, що буде домагатися перерахунку голосів у цьому штаті.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Дональд Трамп і Джо Байден, фото: Getty Images
Дональд Трамп і Джо Байден, фото: Getty Images

Перемога в Вісконсині приносить кандидату 10 голосів вибірників. Для перемоги потрібно 270. За даними Bloomberg і Fox News, наразі у Байдена є 248 голосів виборців, а у Трампа 214.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, У США відбулися вибори президента, в результаті яких кандидати Джо Байден і Дональд Трамп отримали практично однакову кількість голосів. У зв'язку з цим, Трамп впевнений, що займе крісло глави Америки, так само вважає і Байден.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні відстежували процес виборів президента в Сполучених Штатах Америки.

Також Знай.ua писав, навколо президентських виборів в Америки розгорівся справжній скандал з Дональдом Трампом і Джо Байденом.