У Львові стався інцидент зі спробою пограбування, який, на щастя, завершився благополучно для потенційної жертви.

Інцидент стався на вулиці Широкій, приблизно о 21: 00 грабіжник вирішив пограбувати квартиру пенсіонерки. Літній жінці було 89 років, і в момент вторгнення злодія в її житло, вона перебувала вдома разом з 14-річною онукою.

Дівчинка і її бабуся почули шум у квартирі і пішли перевірити, що відбувається. У цей момент зловмисник обшукував квартиру. Злодій побачив жінку і дівчинку, але вирішив, що вони не становлять ніякої загрози, і продовжив Шукати цінні речі. Бабуся з онукою вийшли з квартири і замкнули будинок, після чого подзвонили в поліцію.

Поліцейські прибули на місце та затримали зловмисника. Ним виявився 56-річний чоловік, який раніше вже перебував у розшуку. Ім'я злодія поліція не розголошує в інтересах слідства. На даний момент злодієві загрожує позбавлення волі від 4 до 8 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Тернополі поліцейські затримали одесита, який пограбував знімну квартиру.

Також Знай писав, що 27 жовтня, у Львові двоє чоловіків пограбували 20-річного молодого чоловіка, вирвавши з рук мобільного телефону.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині під час пограбування будинку зловмисники жорстоко вбили господаря.