Звільнений Віталій Марків зустрівся з Володимиром Зеленським: про що говорили нацгвардієць з президентом

Нацгвардієць Віталій Марків, якого Італія протримала ні за що три роки у в'язниці, нарешті повернувся на Батьківщину. Одразу після прибуття в Україну, Віталій Марків відправився на зустріч з президентом Володимиром Зеленським. Про це повідомили в Офісі глави держави.

Віталій Марків, фото president.gov.ua
Віталій Марків, фото president.gov.ua

Азарови не пройдуть: нардепів зобов'яжуть складати іспит з української мови

З 2021 року українських парламентаріїв очікує важлива зміна. Зокрема, з 16 липня наступного року, кожен народний депутат і претендент на державну посаду буде зобов'язаний скласти іспит з української мови.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нардепи, скріншот
Нардепи, скріншот

Рада додушить українців драконівськими штрафами: "Від 8 000 тисяч"

Верховна Рада прийняла закон, який посилює відповідальність за перешкоджання роботі журналістів. Тепер за розбиті камери і вирвані мікрофони доведеться платити штрафи і навіть можна отримати термін.

Автобус врізався в університет, є загиблі

У середу, 4 листопада, пасажирський автобус врізався в будівлю Новгородського державного університету. За попередньою інформацією, з 26 осіб, що знаходилися в автобусі, 8 пасажирів постраждали, отримавши поранення. Є й загиблі - помер водій автобуса та один пасажир.

Автобус врізався в держуніверситет в Великому Новгороді, скрін з відео
Автобус врізався в держуніверситет в Великому Новгороді, скрін з відео

На зірку "Кріпосної" Денисенко напав маніяк в метро

Що робити, якщо невідомий чоловік пристає до вас в громадському транспорті? На це питання відповіла українська акторка Наталка Денисенко, коли в метро невідомий почав розпускати руки, під час зйомки шоу "Хто зверху?" на Новому каналі.

Наталка Денисенко, фото Новий канал
Наталка Денисенко, фото Новий канал

Вибори в США: у Байдена абсолютний рекорд, оскаженілий Трамп йде до суду

Вибори у Сполучених Штатах Америки стали головною політичною подією року. Голосування в США вже закінчилося, і зараз ведеться підрахунок голосів. Однак особливої інтриги поки не спостерігається і, судячи з усього, не буде.

Дональд Трамп і Джо Байден, фото АР
Дональд Трамп і Джо Байден, фото АР

"Божий одуванчик"? 89-річна українка з маленькою онукою затримали злодія прямо в квартирі

У Львові стався інцидент зі спробою пограбування, який, на щастя, завершився благополучно для потенційної жертви. Інцидент стався на вулиці Широкій, приблизно о 21: 00 грабіжник вирішив пограбувати квартиру пенсіонерки. Літній жінці було 89 років, і в момент вторгнення злодія в її житло, вона перебувала вдома разом з 14-річною онукою.

Бойова пенсіонерка, фото з відкритих джерел
Бойова пенсіонерка, фото з відкритих джерел