Один з яскравих і абсолютно безпринципних відеоблогерів, політичний оглядач Сергій Корнак розкрив українцям правду про те, скільки ж отримують народні депутати з партії "Слуга народу".

За його словами, Партія українського президента Володимира Зеленського отримує в конвертах 10-60 тисяч доларів на місяць.

Про це Сергій Корнак повідомляє на своєму каналі в YouTube.

Блогер підкреслив, що ці космічні гроші партії глави України Володимира Зеленського платить найбагатший олігарх країни Ренат Ахметов. Потім Корнак розповів всю правду про те, чому ж українські партії отримують так багато.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Там сидять попки, фунти, які в своєму житті не значать нічого, нуль на паличці. Тому їх і набирали, це була тонка гра. Нам зарядили Зеленського в красивій упаковці, ось він-надія нашої країни. І під цим соусом розігнали колишню Раду і ми всі плескали", - озвучив блогер Сергій Корнак.

Читайте Знай в Google News!

Потім політичний оглядач зазначив, що було нове голосування, в результаті якого "набрали чистих попок, чистих терпив". У підсумку, туди нібито набрали випадкових людей, яким дали величезну суму грошей і вони сиділи мовчки.

"Всі ці гроші - наші з вами. Це гроші, які крадуться з бюджету, і потім роздаються "слугам народу", щоб мати можливість красти з бюджету. Скажені гроші, нульові люди", - заявив політичний оглядач Сергій Корнак.

Сергій Корнак, скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube
Сергій Корнак, скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube

Напевно, багато хто, прокинувшись вранці, помітили жахливу цифру кількості заражених коронавірусної інфекцією. Корнак ще раз згадав, що за минулу добу цим китайським вірусом захворіли 9800 тисяч осіб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Якщо вам розповідають, що в лікарнях ще є місця, не вірте, в лікарнях місць немає. Вже залишилися місця тільки для блатних", - підкреслив відеоблогер.

За його словами, Зеленський нібито все знає і робить усвідомлено, у нього є завдання зменшити населення країни маленькими пенсіями, коронавірусом і неможливістю влаштуватися на роботу.

Нагадаємо, що Сергій Корнак розповів українцям про те, у скільки обходяться їм судді КСУ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", блогер Дмитро Снєгирьов розповів, якою буде реакція Євросоюзу на конфлікт з КСУ.

Також "Знай.ua" писав, що відеоблогер Сергій Корнак прокоментував результати виборів для партії ОПЗЖ.