Українцям повідомили, що в цьому, 2020 році, змінилися правила і підрахунки голосувань в Сполучених Штатах Америки.

Американський військовий діяч Гаррі Табах каже, що штат Пенсільванія затягує з результатом виборів Дональда Трампа і Джо Байдена. У той же час, наприклад, штат Флорида, який істотно більше, вже повністю підрахував голоси американських громадян.

Про це повідомляється на каналі "Politeka Online" В YouTube.

У вівторок, 3 листопада 2020 року, в Сполучених Штатах Америки відбулися президентські вибори. В результаті "гонки" Дональда Трампа і Джо Байдена різниця голосів на даний момент вийшла мінімальною.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У зв'язку з цим, Гаррі Табах говорить про те, що в штаті Пенсільванія прийняли закон, що всі голоси можна підраховувати після закриття всіх виборчих дільниць. Тобто, до 6 листопада 2020 року.

Читайте Знай в Google News!

"Оскільки я людина, яка мала ПТС Радянського Союзу, вважаю, що там якась корупція, що вони там щось мутять, що вони там хімічать", - поділився своєю думкою Гарі Табах.

Також Табах повідомляє, що в штатах Північної Кароліни і ще декількох штатах поміняли закон щодо підрахунку голосів нібито через коронавірус. Але, як може бути пов'язаний ковід і підрахунок голосів, капітан 1-го військового рангу не розуміє.

Скріншот до відео з каналу "Politeka Online" В Youtube
Скріншот до відео з каналу "Politeka Online" В Youtube

"Я думаю, що зараз ось будуть показувати, в яких штатах переміг Трамп, а в яких штатах переміг Байден, картина буде висвічуватися. Звичайно, це може вирішитися до сьогоднішнього вечора, а може це все вирішиться через 3-4 дні. Я не впевнений, я не можу сказати, це перший раз у нас в країні таке відбувається", - каже військовий діяч.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Також стає відомо, що капітан Табах явно щось підозрює, і що неспроста відбувається ця затримка з підрахунком голосів в американських штатах.

Нагадаємо, що українцям стало відомо, що розлючений Дональд Трамп хоче подати позов до суду на Джо Байдена.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Америку накрила хвиля з протестами, поки триває "гонка" на виборах між Трампом і Байденом.

Також "Знай.ua" писав, що дочка президента Америки Дональда Трампа не носить маску в натовпі американських громадян.