Про це повідомив журналіст Дмитро Гордон, коментуючи інформацію про зловживання керівництва НКРЕКП.

"І що ще потрібно додати для того, щоб його зняти і зайнятися ним правоохоронним органам? Ну що ще потрібно сказати?» ,- повідомив Гордон коментуючи інформацію про зловживання керівництва комісії.

Журналіст зазначив, що при цьому держава не діє і ніяк не реагує на співпрацю держслужбовців з країною-агресією.

"Цей хлопець в Росію їздить, потім приймає рішення, виходячи з інтересів Росії. Той хлопець, Тупицький я маю на увазі, в Росії купує ділянки в Криму фактично. Тому що сьогодні це юрисдикція Росії. За російськими законами. І не показує це в декларації. У мене питання. Де держава? Ну хтось повинен їм давати по руках чи ні? Належний. Чому не дають?",- додав Гордон.

Нагадаємо, раніше підходи НКРЕКП до регулювання ринку розкритикував Секретаріат Енергетичного Співтовариства ЄС. Також відповідальність за маніпуляції на ринку на регулятор поклав Антимонопольний комітет України, зажадавши від комісії припинити маніпуляції і штучне обмеження конкуренції.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У жовтні Окружний адмінсуд Києва відкрив відразу два провадження про звільнення чинного складу НКРЕКП через безліч порушень.

За даними Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради, яка була створена навесні 2020 р., Саме НКРЕКП є відповідальною за безпрецедентну за масштабами кризу на енергоринку.

Критика діяльності регулятора відбувається на тлі корупційного скандалу, пов'язаного з головою комісії Валерієм Тарасюком і його сімейним енергетичним бізнесом.