Капітан 1-го рангу ВМС США у відставці Юрій (Гаррі) Табах приєднався до обговорень президентських виборів у США, які відбулися у вівторок, 3 листопада 2020 року. Зокрема, Табах заявив, що в декількох штатах вже почалися масові акції протесту через вибори.

Відповідне відео опублікували на каналі "Politeka Online" в YouTube.

3 листопада 2020 року в Сполучених Штатах Америки відбулися президентські вибори, в яких лідерами виявилися колишній глава Білого дому Дональд Трамп і колишній віце-президент США Джо Байден. Весь світ завмер в очікуванні, хто ж займе головне крісло країни і буде тримати всю ситуацію в штатах під контролем.

Варто зауважити, що президентська "гонка" в Америці наробила галасу на весь світ, адже за нею стежать у багатьох країнах. Як і належало, ці вибори не пройшли без усіляких мітингів і масових збіговиськ. За словами Табаха, люди, не знаючи ще результатів виборів, влаштовують акції протесту.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Ми показали, де вони на Фейсбуці закликають відразу до погромів, до всього, що ми збираємося на площі, на Майдані. Вони ще не знають, хто виграв, і сьогодні йдуть вже протести біля Білого дому, в Нью-Йорку, вони палять американські прапори", - підкреслив капітан 1-го рангу ВМС Америки у відставці Гаррі Табах.

Гаррі Табах, скріншот до відео "Politeka Online" в YouTube
Гаррі Табах, скріншот до відео "Politeka Online" в YouTube

Він вважає, що мітинги влаштовують явно не ті люди, які підтримують Дональда Трампа. За словами Табаха, зараз в різних штатах проходять спонтанні паради за Трампа. Він підкреслив, що на парадах люди пересуваються на човнах, автомобілях, з американськими прапорами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Це люди, які не встають на коліна під час, коли грає fмериканський гімн. Ми-люди консервативні", - підсумував капітан 1-го рангу ВМС Сполучених Штатів Гаррі Табах.

Нагадаємо, що Гаррі Табах розповів про повернення Донбасу на територію України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", експерти розповіли, як вибори в США відобразяться на курсі валют.

Також "Знай.ua" писав, що Джо Байден і Дональд Трамп вважають себе переможцями на виборах.