5 листопада 2020 року народні депутати України проголосували за державний бюджет України на 2021 рік у першому читанні. У зв'язку з цим, відеоблогер і політичний оглядач Сергій Корнак вирішив пояснити, що собою являє цей фінансовий документ.

Відповідне відео Сергій Корнак опублікував на своєму каналі в YouTube.

Блогер уточнив, що за цей документ віддали свої голоси 270 народних депутатів, партії "Опозиційна платформа – За життя" і "Голос" утрималися. У свою чергу, "проти" проголосувала партія "Європейська солідарність".

"Бюджет-це план на 21-й рік, план розвитку країни. Тобто, на медицину виділяють 150 мільярдів, на освіту - 173, на безпеку оборони – 270 мільярдів і так далі. На утримання кабінету президента додали 270 мільйонів гривень", - розповів про бюджет відеоблогер.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

Крім того, Сергій Корнак пояснив, чому на медицину України не додали коштів, а силовики ці гроші отримали.

"Вони всі бояться бунтів. МВС зараз зосереджено в одних руках", - обурено відповів Сергій Корнак.

Торкнувся він ще й тему пенсійних виплат, заявивши, що наступного року підвищення не буде. За словами Корнака, причиною цьому є діра, яка утворилася зараз в Пенсійному фонді і становить 270 мільярдів гривень.

Сергій Корнак, скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube
Сергій Корнак, скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube

Блогер пояснив, що можна зробити, щоб налагодити економічну ситуацію в Україні. Наприклад, друкувати гроші не вийде, оскільки це може привести до негативних наслідків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Друкувати гроші-це не вихід, це призведе до ще більшого обвалу. Коли не працює економіка, надруковування грошей-це включили верстат, ці бабки вкрали, на них купили долари і вивели з країни. У нас долар буде 50, це крах", - додав Корнак.

Нагадаємо, що Сергій Корнак розповів, який розмір заробітної плати у партії "Слуга народу".

Як повідомляв портал "Знай.ua", відеоблогер Сергій Корнак висловив свою думку про українських політиків.

Також "Знай.ua" писав, що політичний оглядач Сергій Корнак висловився щодо Петра Порошенка.