Українцям розповіли про те, що під Конституційним Судом України активісти влаштували справжній бунт і погром.

Український політик, екс - депутат і голова політичної партії "Рідна країна" Микола Томенко каже, що під Конституційним Судом було досить гаряче і напружено.

Про це повідомляється на каналі "Politeka Online" В YouTube.

Також відомо про те, що український народ почав зносити під стіни Конституційного Суду України покришки і діставати плакати з різноманітними скандальними написами.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Ми не забороняємо право на протест, наша позиція або наша місія повинна бути складнішою. Для того ми і вчилися, щоб пропонувати і допомагати нікчемній владі, якщо вони не мають досвіду і вміння на очах виходити з ситуації", - повідомляє глава політичної партії "Рідна країна".

Читайте Знай в Google News!

Крім того, український політик Томенко, бачить вихід з ситуації, що склалася в тому, щоб внести новий законопроект.

"Вихід із ситуації дуже простий. З РНБО має вийти законопроект, невідкладний законопроект, Про внесення змін, або фактично той, який відображає деякі речі, які потрібно ще уточнити. Наприклад, в антикорупційному законодавстві повинні ввести інші порядки конфіскації майна, ніж у Кримінальному кодексі України", - поділився колишній депутат.

Скріншот до відео з каналу "Politeka Online" В YouTube
Скріншот до відео з каналу "Politeka Online" В YouTube

Також екс-депутат Української держави підкреслив, що можна зробити з майном чиновників.

"В однієї категорії чиновників ми могли відняти майно таким способом, в іншої - по антикорупційним законодавствам", - повідомив Микола Томенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Також Микола Томенко каже, що один антикорупційний закон потрібно ввести і проголосувати. Крім цього, політик звертає величезну увагу українців на те, що"226 голосів депутатів вже є".

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський, можливо, відшукав спосіб блокувати роботу КСУ.

Як повідомляв портал " Знай.ІА, Микола Томенка вважає, що українських депутатів купили.

Також " Знай.ІА " писав, політик Микола Томенко Про Конституційний Суд України.