Блогер, підприємець і політичний аналітик Сергій Корнак проаналізував рівень довіри до українського голови Володимира Зеленського. Він нагадав, що перед тим, як Зеленський сів у головне крісло країни, йому довіряли 73% громадян, але тепер картина кардинально змінилася.

Про це Сергій Корнак повідомляє на своєму каналі в YouTube.

Корнак підкреслив, що такої величезної підтримки не мав ще жоден президент, Зеленський отримав слуг народу, 254 депутати. Не упустив можливості Сергій Корнак згадати і минулого президента Петра Порошенка.

"Порошенко обирався в першому турі, але тоді нас всіх надурили, тому що треба, щоб війна пройшла. Ми всі повірили і проголосували за Порошенка, тому що він – сильний, харизматичний лідер. Він цю війну розігнав ще більше", - емоційно висловився блогер.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

Корнак підкреслив, що громадяни не просто голосували проти Порошенка, вони голосували за Зеленського через його нібито хорошу програму. Але підприємець заявив, що Володимир Зеленський не виконав 26 пунктів, які були вказані в його кампанії.

"Боротьба з коронавірусом - це чистий провал, тому що ця хвороба – нестрашна", - вказав Сергій Корнак на "успіхи" Зеленського.

Сергій Корнак, скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube
Сергій Корнак, скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube

Далі блогер згадав реформу Уляни Супрун, яку нібито не закінчив Володимир Зеленський. За словами Корнака, ця реформа веде до скорочення медичних працівників. Підприємець не вірить, що рейтинг Зеленського зараз становить 40%, оскільки він не бачить його досягнень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Нам ліплять, що зараз рейтинг президента високий - 40%. Я в це не вірю, ці слова тільки для президента Зеленського. Що він хорошого зробив? Я поки бачу велику кількість мінусів і плюси в них розчинилися, це просто смішно", - підсумував Сергій Корнак.

Нагадаємо, що блогер Сергій Корнак проаналізував результати виборів для партії ОПЗЖ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відеоблогер Сергій Корнак звернувся до екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі.

Також "Знай.ua" писав, що Сергій Корнак здивував українців розміром зарплат у суддів КСУ.