Економіст Юрій Атаманюк дав свої коментарі щодо виборів президента в Сполучених Штатах, які відбулися у вівторок, 3 листопада 2020 року. Також він розповів, як ці вибори позначаться на світовій економіці і на відносинах між Україною і Америкою.

Відповідне відео опублікували на каналі "politeka news" в YouTube.

Юрій Атаманюк розповів, як президентська "гонка" в Сполучених Штатах Америки вплине на Україну, заявивши, що це все залежить виключно від нашої країни.

"Що республіканці, що демократи, - це грамотні професійні патріоти своєї країни, добре освічені, на відміну від тих, кого ми делігували в нашу владу. Вони будуть чітко відстежувати американські інтереси, вони живуть Україною", - почав свою промову економіст.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

Юрій Атаманюк сказав, що є 2 варіанти, які допоможуть налагодити взаємини зі Сполученими Штатами.

"Перший варіант - ми будуємо в Україні пільгове податкове поле, ми робимо в Україні прозору приватизацію збиткових державних підприємств, ми створюємо технопарки, вільні економічні зони. І тоді до нас прийде внутрішній інвестор і на плечах приведе зовнішнього інвестора. І один з перших, хто до нас прийде, – це американський капітал", - поділився економіст.

Скріншот до відео з каналу "politeka news" в YouTube
Скріншот до відео з каналу "politeka news" в YouTube

Також він озвучив другий варіант, коли Україна призводить до влади "нікчемний, непрофесійний, корумпований, порожній уряд". За словами економіста, цей уряд загрузає в корупції, не знає, як управляти країною, тому в цьому випадку теж прийдуть перші американці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Економіст розповів про те, що вибори в Америці проходять не зовсім чесно, оскільки там кількість голосів громадян, які приходять на дільниці і голосують, і тих, кому 100 років або ж якісь "Мертві душі", відрізняються.

Нагадаємо, що у соціальній мережі зібрали мітинг і збір коштів, щоб оскаржити результати виборів в США.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Джо Байден поставив рекорд, зібравши найбільшу кількість голосів на виборах президента США.

Також "Знай.ua" писав, що Гаррі Табах розповів про протести, які зараз відбуваються в США через вибори президента.