Голова політичної партії "Рідна країна" Микола Томенко підбив підсумки політичних та соціально-економічних подій тижня.

За його словами, якщо проаналізувати проект бюджету, то нічого хорошого для українського народу не буде, крім того, що вони можуть побачити тільки радикальне збільшення виділення грошей на структуру влади.

Про це Микола Томенко повідомляє на своєму каналі в YouTube.

"Починаючи від офісу президента і Верховної Ради і закінчуючи силовими структурами, ви побачите найбільший за історію України дефіцит бюджету, фантастичну кількість грошей, які ми повинні будемо повернути. Невелике зростання пенсій, заробітної плати і незрозумілу систему функціонування економіки, яка повинна була витримати цей непростий черговий 2021 рік", - стверджує український екс-депутат Микола Томенко.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім цього, політик поділився тим, що під час обговорення широка опозиція розкритикувала цей бюджет, а народний депутат Юлія Тимошенко назвала це "бюджетом- катастрофою".

Читайте Знай в Google News!

Також політик Томенко говорить про те, що члени Конституційного Суду України потрапили під систему звітності.

"Їх перевіряли і знайшли невідповідності. Ну пограли в таку корпоративну єдність. Я називаю це вічною партією чиновників, тобто, вони йдуть в різні партії або ж симпатизують рідним партіям. Вони вважають, що якщо вони займають такі серйозні посади, це означає те, що ми їм повинні платити не тільки великі заробітні плати, а взагалі не втручатися в їх особисте життя", - висловив свою думку Микола Томенко.

Микола Томенко, скріншот до відео з каналу Миколи Томенка в YouTube
Микола Томенко, скріншот до відео з каналу Миколи Томенка в YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

За його словами, так багато олігархів і забудовників заплатили тим партіям, які пройшли до Верховної Ради, що очевидно, що вони приречені голосувати за партитурою олігархів і забудовників, як раніше.

Нагадаємо, що політик Микола Томенко проаналізував ситуацію зі скандалом в КСУ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", політик Микола Томенко вважає, що депутатів просто купили.

Також "Знай.ua" писав, що Микола Томенко пояснив, що означає "конфлікт інтересів".