В Інтернеті з'явилися фото- та відеоматеріали з Конотопської центральної районної лікарні. Її опублікував чоловік, який потрапив туди з коронавірусом і двосторонньою пневмонією з ураженням 40% легенів.

Він зважився на написання відмови від госпіталізації після усвідомлення, що в палаті температура близько 11 градусів. Його перебування в медичному закладі було короткостроковим, проте йому все ж встиг запам'ятатися туалет з ширмою, яка погано прикриває оглядовість і вимір сатурації. Про це повідомляє Telegram-канал "Pavlovsky News".

Читайте Знай в Google News!

Проте, в цю ж Конотопську лікарню поклали і колишнього мера міста, який відразу перейшов на крик обурення і негайно покинув стіни медичного закладу, відправившись лікуватися вдома.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У палаті на чотири людини існує лише одна іскриста розетка, якою необхідно скористатися, щоб визначити рівень насичення крові киснем. Це повинно стати прикладом для людей, яким краще скористатися маскою зайвий раз і не ризикувати собою і оточуючими людьми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, моторошні будні Харківської инфекционки показали на всю Україну: задихаються в коридорах.

Як повідомляв "Знай.ua", закохана пара з коронавірусом відсвяткувала "золоте весілля" на лікарняних ліжках: "Трималися за руки під весільний марш"

Знай.ua писав, хворих коронавірусом львів'ян рятуватимуть у швидкій - лікарні забиті.