Денис Шмигаль, фото з Facebook
Денис Шмигаль, фото з Facebook

Шмигаль анонсував зарплати до $1000 і пенсії до $300: коли станеться диво

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у п'ятницю, 6 листопада, повідомив, якими будуть середня зарплата і пенсія в Україні вже через 10 років. Так, глава українського уряду пообіцяв до 2030 року встановити середню зарплату на рівні майже 900 доларів (25,5 тисячі гривень), а пенсію – майже 300 доларів (8,5 тисячі гривень).

Віталій Марків, скрін з відео
Віталій Марків, скрін з відео

У Марківа в Італії вимагали секретні дані України, нацгвардійцю дали 24 роки в'язниці

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Віталій Марків заявив, що італійський суд і слідство хотіли отримати у нього дані, які він не міг озвучити, оскільки давав військову присягу. Через таку "розбіжність з органами слідства" Віталію Марківу італійський суд виніс вирок - 24 роки ув'язнення. Про це нацгвардієць розповів в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

Юлія Тимошенко, фото: Unian
Юлія Тимошенко, фото: Unian

У 2010 році президентом України стала Юлія Тимошенко: результати перерахували за американською системою

Якби вибори в 2010 році проходили за системою, яка діє в Сполучених Штатах, то президентом стала б Юлія Тимошенко. Такий висновок зробили в ефірі ток-шоу "Свобода Савіка Шустера". Взявши результати першого туру виборів 2010 і застосувавши до них американську систему, фахівці отримали такий результат: Янукович - 249 виборців, Тимошенко - 250 виборців.

Потрійна ДТП у Москві, скрін з відео
Потрійна ДТП у Москві, скрін з відео

Вищі чини Уряду РФ постраждали в потрійній ДТП на найаварійнішій трасі Москви

Урядовий автомобіль РФ потрапив до серйозної ДТП, віцепрем'єр Росії потрапив до лікарні. Увечері п'ятниці, 6 листопада, в Москві на Кутузовському проспекті сталася аварія за участю трьох автомобілів. На дорозі, яку називають "головною аварійною трасою Москви", зіткнулися "Таврія", Nissan та урядова BMW.

Православна церква
Православна церква / Фото з вільних джерел

Дмитрівська субота 2020: що обов'язково потрібно зробити в свято

Дмитрівська або Дмитрова субота - один з найбільших поминальних днів в православ'ї. У народі цей день також називається "Сімейна" або "Дідова" субота. Свято не має фіксованої дати. Щорічно воно випадає на суботу, що передує дню пам'яті святого Димитрія Солунського. Як і в інші батьківські суботи року, в цей день віруючі згадують своїх покійних батьків та інших родичів, залишають "записи" за упокій в храмах і ходять на кладовища.