У клієнтів ПриватБанку пропадають з карти гроші, а банк відфутболює їх і не хоче нічого пояснювати.

Останнім часом почастішали скарги на обслуговування клієнтів державного ПриватБанку. Люди все частіше відзначають різного роду обмежувальні дії та незрозумілі й незаконні операції з боку найбільшого банку країни.

Цього разу зі скаргою звернувся багатодітний батько, у якого з карти ПриватБанку двічі зняли по тисячі гривень. Це були соціальні кошти, видані йому як допомога.

Клієнт банку, який опинився у такій вкрай неприємній ситуації, один займається вихованням трьох дітей. Держава виділяє йому допомогу у сумі 2500 грн. Тому пропажа двох тисяч - досить значна втрата для його сім'ї.

Однак ПриватБанк не став ускладнювати собі життя і відправив клієнта до правоохоронців - подати заяву.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Я звернувся до вас, ви мені сказали що б я подав заяву в поліцію і ви нібито розберетеся. Я так і зробив. Потім ви мені сказали, щоб я до вас не звертався, а чекав відповідь з поліції. Минуло вже пів року, а грошей як не було, так і немає. Поліція мені сказала, що вона свою роботу зробила і вам дала відповідь - звертайся, мовляв, в Приват. Ви говорите, що відповіді не було, звертайся, мовляв, в поліцію. А МЕНІ ЩО РОБИТИ???", - обурюється клієнт.

При цьому чоловік зібрав всі видруки дзвінків за той день, коли у нього з карти зняли гроші та інші необхідні документи. А віз, як кажуть, і досі там.

"Те, що це ваша робота - це 100%. ПОВЕРНІТЬ НАМ ГРОШІ. І нехай руки у того щура відсохнуть, який зробив це. Треба вам хоча б тиждень побути на моєму місці, щоб до вас дійшло, як можна прожити в моїй ситуації. Сподіваюся на вашу розсудливість",- написав клієнт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ПриватБанк двічі списує гроші з карт українців

Як повідомляв портал Знай.ua, клієнти ПриватБанку не можуть забрати власну валюту з відділення.

Також Знай.ua писав, українці зловили ПриватБанк на жорсткому обмані