У Туреччині померла знаменита кішка Глі, яка з народження в Айя-Софії. Її вважають одним із символів Стамбула.

Читайте Знай в Google News!

Кішка померла у віці 16 років. Підвищена увага людей останнім часом негативно впливала на її здоров'я і їй навіть виділили окрему кімнату. Про це розповіли на сторінці Глі в Instagram.

" я народилася в Айя-Софії, в самому серці світу. Я просто попрощалася з цим життям, де я зустріла мільйони людей, які прийшли в серце світу з любов'ю і стали дзеркалом світла любові. Спасибі всім, у кого в серці є відбитки моїх лап", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Свої почуття з приводу смерті Глі висловив також губернатор Стамбула Алі Ерлікая в своєму Twitter.

"засмучений у зв'язку зі смертю Глі. Вона з 24 вересня перебувала на лікуванні в приватній клініці в Левенті, але померла від старості. Ми ніколи не забудемо тебе, Глі", - зазначив він у соцмережі.

Стало відомо від доглядачів кішки, що все своє життя вона прожила в соборі Святої Софії, а у вересні 2020 року їй навіть виділили окрему кімнату. Це було пов'язано з тим, що підвищена увага публіки негативно впливала на її стан.

Кішку у зв'язку з погіршенням її стану відвезли у ветеринарну клініку, де вона перебувала під постійним наглядом лікарів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Зеленський у Туреччині став сюрпризом Трюдо від Ердогана.

Як повідомляв Знай. ua, рідкісний Чорний тигр сам "вийшов" на фотографа, в світі таких тільки 6 особин.

Також Знай. ua писав, що українські захисники поділилися ніжними фото зі своїми " бойовими друзями"