Пандемія коронавірусу внесла значні корективи в розклад авіарейсів по всьому світу. У тому числі, виникли проблеми і в українських туристів. Зокрема, пандемія змусила найбільшу українську авіакомпанію-МАУ переглянути розклад для перельотів до Ізраїлю.

Авіакомпанія МАУ опублікувала офіційну заяву, в якій повідомила, що скасовуються авіарейси зі Львова та Харкова до Тель-Авіва. Перельоти скасовуються з 8 листопада 2020 року. Клієнти компанії, які вже придбали квитки на більш пізні дати, можуть отримати свої кошти назад або перенести виліт. В авіакомпанії пояснили, що подібний крок був прийнятий через те що уряд Ізраїлю посилив карантинні заходи.

Рейси МАУ, фото: кадр з відео
Рейси МАУ, фото: кадр з відео


Одночасно з цим компанія збереже авіарейси з Києва, Дніпра та Одеси. Зокрема, Вильоти з аеропорту "Бориспіль" здійснюватимуться 8 разів на тиждень, з Одеси та Дніпра – 2 та 1 раз на тиждень відповідно. Крім того, в компанії заявили, що найближчим часом через пандемію можуть бути внесені інші зміни в розклад.

Нагадаємо, Covid-19 в Україні відступив від рекордів, є час видихнути-МОЗ оновило статистику на 8 листопада.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як повідомляв " Знай.ua", не пускають на роботу без негативного ПЛР- тесту? У МОЗ сказали, що робити.

Знай.ua писав, лікар розповів, кому не можна носити маски: "Може бути непереносимість"