Блогер, підприємець і політичний аналітик Сергій Корнак влаштував голосування серед своїх підписників щодо того, чи довіряють вони українському президенту Володимиру Зеленському.

Блогер сильно здивувався, побачивши несподівані результати, оскільки главі держави довіряють аж 42% його підписників.

Відповідне відео Сергій Корнак опублікував на своєму каналі в YouTube.

Не так давно Сергій Корнак проаналізував успіхи в правлінні шостого президента України Володимира Зеленського. Він нагадав, що ще перед тим, як Зеленський зайняв головне крісло країни, рейтинг його довіри становив 73%, але зараз все змінилося.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Блогер попросив своїх підписників, щоб ті відповіли, чи довіряють вони сьогодні Володимиру Зеленському. Результат його просто потряс, оскільки зараз люди в мережі вірять президенту на 42%.

Читайте Знай в Google News!

"Я спочатку був в шоці, думаю, що діється з нашою країною, коли 42% підтримки президента. Звідки вони беруться,що це за люди? Хто живе так добре в цій країні? У мене не вкладається це в голові", - здивовано запитав Корнак.

Також підприємець торкнувся теми і оподаткування, підкресливши, що пандемія показала всю красу цієї сфери.

Скріншот до відео Сергія Корнака в YouTube
Скріншот до відео Сергія Корнака в YouTube

"У нас - не країна, у нас – мачуха, яка своїх же дітей гнобить. Оренди не зменшилися, навпаки, не подобається-звалюй. Податки ніхто не скасував", - емоційно висловився Сергій Корнак.

Крім того, політичний аналітик згадав і актуальну тему пандемії, підкресливши, що зараз неможливо лягти в лікарню.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Лікарні всі повні, ніхто не відкриває нових. Госпіталі розгорнути неможливо, це не просто на стадіоні ліжок наставити", - додав блогер Сергій Корнак.

Нагадаємо, що блогер Сергій Корнак пояснив, що таке бюджет на наступний рік, який ухвалили у Верховній Раді.

Як повідомляв портал "Знай.ua", підприємець Сергій Корнак розповів, який розмір зарплат у партії Володимира Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, що блогер Сергій Корнак розкритикував колишнього президента України Петра Порошенка.