У президента України Володимира Зеленського виявили коронавірус. Є інформація про те, що відчуває він себе добре. Про це він повiдомив у своєму Telegram-каналі.

"У мене 37,5, а всім бажаю 36,6! Втім, відчуваю себе добре. Обіцяю ізолюватися і продовжую працювати. Більшість долає COVID19. І я теж це пройду. Все буде добре!",- заявив Зеленський.

Читайте Знай в Google News!

Своє повідомлення він почав зі слів, що в світі не існує щасливчиків, для яких COVID-19 не становив би загрози. І додав, що незважаючи на всі карантинні заходи, він теж отримав позитивний результат.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Володимир Олександрович Зеленський є чинним президентом з 20 травня 2019 року. Він заснував політичну партію "Слуга народу" і до обрання главою держави, був відомий завдяки студії "Квартал 95" і комедійним ролям.

Відомо, що його дружина вже перехворіла коронавірусом, тоді Володимир і їхні діти проходили тестування, їх результати виявилися негативними. Тоді вона ізолювалася від інших близьких, щоб не підтвергати їх небезпеки.

Стало відомо, що слідом за Зеленський, захворіли глава ОП Андрій Єрмак і глава Мінфіну Сергій Марченко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський вибісив українців захопленням асфальтом: "Кухой поїхали?"

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський - у відставку, Разумков - у президенти: Сергій Корнак про перспективи спікера ВРУ.

Знай.ua писав, Зеленський у День писемності та мови розповів, як не стати схожим на Азарова.