Сьогодні, 9 листопада 2020 року, стало відомо, що президент України Володимир Зеленський, а також глава ОП і міністр фінансів Сергій Марченко захворіли коронавірусом.

У відповідь на повідомлення з боку офісу президента України в соціальній мережі Facebook, прес-секретар Зеленського Юлія Мендель теж опублікувала своє звернення, яке спочатку було дивно трактовано.

Читайте Знай в Google News!

"На жаль ... Президент почуває себе добре. Ми повідомлятимемо про стан його здоров'я", - спочатку написала Мендель у Facebook. Після чого, повідомлення було відредаговано, але в Інтернеті фраза досі збереглася.

Популярні новини зараз
Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зараз же її повідомлення виглядає наступним чином: "На жаль, у нас новина про позитивний тест ... Втім, Президент почуває себе добре. Ми будемо повідомляти про стан його здоров'я. Також позитивний тест у керівника офісу Андрія Єрмака. Бажаємо обом якнайшвидшого одужання і найлегшої форми".

Про те, що президент України Володимир Зеленський захворів коронавірусом, він повідомив особисто у своєму Telegram-акаунті. "У мене 37,5, а всім бажаю 36,6!", — написав глава держави.

Згодом Мендель опублікувала нове звернення, в якому запитала про те, до чого цей "недоречний шум у соцмережах" з приводу її початкового висловлювання. "Три крапки - як незавершеність пропозиції про новини. Здоровий глузд і людяність повинні перевершити цинізм. В умовах, коли ми намагаємося дати вам якомога швидше інформацію, технічні помилки відбуваються. Рефлексія з цього приводу багато говорить про найгучніші", - додала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, президент України Зеленський заразився коронавірусом, - ЗМІ.

Як повідомляв "Знай.ua", Шмигаля "заразили" без його відома: помічниця викрила фейк про прем'єру.

Знай.ua писав, нардеп зірвав маску з Порошенком у центрі Києва: "Теща вмирає, а піар - за розкладом"