Російські засоби масової інформації повідомляють про те, що на території Вірменії був збитий вертоліт РФ, який згодом впав.

"Sputnik Вірменія" посилається на джерело в силових структурах Російської Федерації, повідомляючи про те, що повітряне судно було збито ракетою з боку Нахічевані.

Читайте Знай в Google News!

Міністерство оборони Російської Федерації повідомляє, що вертоліт Мі-24 супроводжував колону російської військової бази у Вірменії. Він був підтверджений вогневому впливу з землі з переносного зенітного ракетного комплексу (ПЗРК).

Два члени екіпажу загинули, один був евакуйований з травмами середньої тяжкості.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Згодом Азербайджан офіційно визнав, що військовий вертоліт РФ був збитий помилково. Були принесені вибачення і висловлено готовність виплати грошової компенсації.

Нахічевань-місто, яке входить до складу Нахічеванської Автономної Республіки (Азербайджан).

Збройний конфлікт між Вірменією та Азербайджаном в Нагірному Карабасі почався у вересні 2020 року. Азербайджанські війська почали наступ 27 вересня з масштабним застосуванням бронетехніки, ударних БПЛА, авіації та артилерії.

За весь час цього конфлікту загинули сотні людей, серед яких і військові, і мирні жителі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Вірменія порушили перемир'я в Нагірному Карабасі у день незалежності Азербайджану: полетіли перші снаряди

Як повідомляв "Знай.ua", "Міністра оборони" поранили в бою: у мережі показали відео вибуху машини.

Знай.ua писав, Нагірний Карабах залишився без газу після ракетного удару: пожежникам доводиться працювати в ночі.